8 Nisan 2020 Çarşamba

Dağınık Topuz Gelin Saçı


Dağınık Topuz Gelin Saçı

Dağınık görünmesine rağmen bir o kadar da şık bir görünüm sunan dağınık gelin topuzu modelleri, özellikle açık hava ve kır düğünlerinin en vazgeçilmez saç modelleri arasında yer alıyor. Gelin adaylarını adeta parlayan bir yıldıza dönüştüren dağınık topuz saç modelleri, en özel gününde kadınların ayrıcalıklı görünümlerine büyük katkı sağlıyor.


Ultra Dağınık Saç Modeli: Yüksek tutuşlu bir saç spreyini bolca kullandığınızda şeklini bozmadan saatlerce koruyabileceğiniz bir model. Her şeyin ihtişamlı düzenlendiği bir düğün gününde en güzel uyumu sağlayabileceğiniz bu model, kadının tüm güzelliğini olabilecek en güzel ihtişamıyla ortaya çıkarıyor.  Zarafetinden ödün vermeyen kadınların en özel gününde en fazla tercih ettiği saç modelleri arasında yer alıyor.

Helenistik Saç Modeli:  Faklı görünmeyi seven gelin adaylarının severek kullandığı bir model olan Helenistik model, tarz sahibi kadınların gözdesi olan saç modelleri arasında bulunuyor. Saç aksesuarlarının etrafına dolamak suretiyle topuz formuna getirilen saçların gevşek ve salaş görünümü sağladığı zarafetle hemen göze çarpmanızı sağlayacak.

Hacimli Topuz Modeli: Hem doğal görünümden hem de gösterişli olmaktan yana olan gelin adaylarına çok yakışan hacimli topuz modeli, saç aksesuarlarıyla birlikte kullanıldığında daha da ihtişamlı bir görünüm elde ediliyor. Adeta bir prenses görünümüyle herkesin dikkatini çeken bu model, saç şekillendirilmesi yapılmadan önce ağırlaşmayı önlemek adına şampuan ve krem kullanımını gerekli kılıyor.

Salaş Topuz Saç Modeli: Dağınık ve doğal topuz görünümünü beğenen kadın ve gelin adaylarının gözdelerinden olan bu model, hafif dalgalı fönlenmiş saçların ensede topuz yapılmasıyla kullanıma hazırlanıyor. Saç önlerindeki tutamların doğal bir şekilde serbest bırakılması, bu tarz saçlara ayrı bir hava katarak gelin adayını muhteşem bir görünüme kavuşturuyor.


0 yorum :